Activiteiten
Stompwijk krijgt nieuw evenement

Stompwijk krijgt een nieuw evenement: de Lente Fair. Die wordt op vrijdag 10 mei gehouden. Aanvang 15.30 uur.  De Fair bestaat onder andere uit een moederdagmarkt, sportclinics en een veiling. Het geheel vindt plaats op sportpark Meerhorst. Voor de jeugd is er speciaal moederdagknutselen. Men kan zich ook laten schminken en gebruik maken van het springkussen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. De veiling vormt het sluitstuk van de Fair. Geveild worden spullen die door particulieren en bedrijven ter beschikking zijn gesteld. Voor de sportclinics is inschrijven wel gewenst. Dat kan tot 1 mei via www.stompwijk92.nl/lentefair Voor vragen en informatie mail naar evenementen@stompwijk92.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter