Nieuws
Zorgen over ontwikkeling station Laan van NOI

B&W maken zich zorgen over de Haagse plannen voor het gebied rond station Laan van Nieuw Oost Indië. Het gaat dan met name over de hoogte van de daar te bouwen kantoren en woningen alsmede de parkeermogelijkheden die straks nog over zijn.

Dat stellen B&W in antwoorden op vragen van de VVD-gemeenteraadsleden Ole Heil  en Arnold Brans. Kansen zien B&W ook: betere sociale veiligheid, versterken van de positie van winkelcentrum Julianabaan in Voorburg, betere verbindingen per openbaar vervoer en voor de fietser.

B&W waren op de hoogte van de Haagse voornemens en zijn daarover ook in gesprek met Den Haag. Het gebied aan de Voorburgse kant van  de spoorbaan tot aan de Van Alphenstraat maakt ook deel uit van de bouwplannen. Dit is Haags grondgebied.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter