Nieuws
Hollandse hits in Kakafonie

Maar liefst drie optredens zijn er te verwachten in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur is Jeff van Vliet te gast. De in Amsterdam geboren Jeff van Vliet is geen onbekende meer in ‘Nederland Artiestenland’. Hij begint het voorjaar van 2019 met een prachtig nummer met de titel  ‘Ben zo gelukkig in mijn leven’. Jeff heeft in de afgelopen jaren al diverse eigen nummers uitgebracht, onder meer t Is niet mijn fout’, ‘Last Minute’, ‘Uit de weg’ en ‘Voorbij’.

Daarna is het om 13:05 uur de beurt aan Wilbert Pigmans om zijn nieuwe single te laten horen. Voor die single ‘Voel jij ook wat ik voel’ koos Wilbert deze keer voor een soft pop ballad. Even totaal iets anders dan de feestelijke en uptempo liedjes die we van hem gewend zijn. Sinds enkele jaren is Wilbert de vaste huiszanger van De Après Skihut in Rotterdam, daarnaast verzorgt hij wekelijks vele klussen als DJ & licht- en geluidsman in binnen- en buitenland.

En om 13:35 uur komen vader en dochter Henk en Alicia Klos hun nieuwe plaat ‘Sta op en schreeuw’ laten horen. De Zoetermeerse koning van het levenslied (koning van 079) is na het uitbrengen van een aantal solo-singles (‘Engel op aarde’, ‘Maling aan poen’, ‘Voeten in water’ en ‘Alles wat ik doe’) een nieuwe weg ingeslagen. Nu zingt Henk samen met zijn dochter Alicia, een unieke combinatie (vader en dochter). Henk en Alicia brachten samen in november 2018 de eerste single uit: ‘Eens in de 100 jaar’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter