De toneelvereniging van de ziekenhuisgroep HMC is druk aan het repeteren voor de uitvoering: ‘Pension de Gouden Piraat’ . Die is op 16 en 17 mei te zien in niet minder dan het Theater aan het Spui. ‘Pension de Gouden Piraat’ is een blijspel over een klein aan de kust gelegen pension en haar excentrieke bewoners. Volgens een oude mythe zou een piraat ooit zijn schat in het pension hebben begraven. Wanneer twee schatzoekers arriveren die in een echte schat geloven, breekt acuut de goudkoorts uit. Dit leidt uiteraard tot hilarische taferelen, zeker nadat er daadwerkelijk oude beenderen worden opgegraven! Hoe dat allemaal afloopt en wie er uiteindelijk met de ‘schat’ vandoor gaat, kan men beleven op donderdag 16 en vrijdag 17 mei om 20.15 uur in de kleine zaal van het Theater aan het Spui (Het Nationale Theater). Een toegangskaartje kost 11 euro en is te reserveren via hmctoneel@outlook.com onder vermelding van de naam en het aantal kaarten per voorstellingsdatum. Of men koopt het kaartje op de avond zelf aan het theater. zolang de voorraad strekt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter