Activiteiten
Tot 1 mei kandidaten nomineren voor cultuurprijs

Tijdens het festival A Walk in the Park dat in mei wordt gehouden, vindt de uitreiking plaats van de cultuurprijs van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dat gebeurt op zaterdag 25 mei tussen 15.00 en 17.00 uur in Park Vreugd en Rust. Tot 1 mei kunnen kandidaten worden voorgedragen.

Stuur een mail met uw naam en de persoon of instelling die u wilt nomineren naar: cultuurprijslv@gmail.com Vanaf 6 mei is de selectie van de genomineerden te zien op www.awalkinthepark.nl en kan daar gestemd worden voor de publieksprijs. Iedereen kan zich dan ook opgeven om de feestelijke uitreiking bij te wonen. Er worden vier prijzen uitgereikt: individueel, instelling of organisatie, aanmoedigingsprijs, publieksprijs. Wie er in de jury zitten is niet bekend gemaakt.

Het is alweer de vijfde editie van A Walk in the Park die op 24, 25 en 26 mei wordt gehouden. Dit gratis culturele stadsfestival voor iedereen in Leidschendam-Voorburg en omstreken, vindt plaats in Park Vreugd en Rust. Ook dit jaar is er volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek, food en is er ook een uitgebreid kinderprogramma.

Het  park wordt verdeeld in ‘spots’ zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark. In het Sportpark staan activiteiten zoals het Stads Walking Dinner, De Meezingbrunch voor de ouderen en de Fitcontest voor de jeugd gepland.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter