Nieuws
Voetbalweekeinde: RKAVV weer onderuit

Zondag hoofdklasser RKAVV kwam zaterdagavond op eigen terrein uit tegen Gemert. In een spannend duel verloren de Leidschendammers uiteindelijk met 2 – 3. De winnende goal scoorden de bezoekers zeven minuten voor tijd. De doelpunten voor RKAVV werden gemaakt door Hayden Bergen (18e minuut, 1 – 0) en Rico de Boer (38ste minuut, 2 – 1).

Zaterdag eerste klasser Forum Sport speelde uit knap gelijk tegen VV Rijsoord (1 – 1). De gelijkmaker werd in de 99ste minuut gescoord door keeper Jurrian Jouvenaar. De bezoekers behielden daardoor de vijfde stek. Omdat koploper SHO verloor klom de VV Rijsoord naar de eerste positie in zaterdag 1B.

Zaterdag vierde klasser SEV won uit bij HVV Laakkwartier met 2 – 3. De goals kwamen van Hassan Bendahman (33ste minuut, 1 – 1), Jasper Koning (45ste minuut 1 – 2) en nogmaals Jasper Koning (89ste minuut 2 – 3).

Stompwijk’92 en VV Wilhelmus spelen hun wedstrijden morgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter