Het laatste Open Podium voor de slotavond van de Talentenloods mag zonder meer van hoge kwaliteit worden genoemd. De eerste  klas van het ‘s Gravendreefcollege trad op met dans én zang uit hun musical. De Theaterklas onder leiding van hun talentvolle docente Annabelle van der Laar was een veelkleurig slot. Assistent Presentator Michiel Bakker, die zich als zeiler richt op de Olympische Spelen 2024, vertelde het publiek dat de leerlingen veel zin hebben in de komende jaren op hun school.

De avond werd gestart met Drumschool Voorburg  met de band The Little Giants, die sinds kort Laura als zangeres heeft, maar nu al geroutineerd samenspelen. Julia Vos had zich laten uitdagen na de vorige keer om haar stembereik te verkennen, maar kon niet ‘meedingen’ voor de Slotavond vanwege een auditie voor Parkpop.

Mels Roozemond liet zich met zijn jaren ‘50 liedjes begeleiden door Ruben Walen op de vleugel en maakte van het theater een intieme cafébeleving. Jouk Keuning kreeg een groot applaus voor het zelf uitgebrachte boek: ‘Wij durven alles’ en meer nog voor zichzelf durven te zijn: geen jongen, geen meisje, maar Jouk. Op blote voeten. ,,Dan ben je een held”, benadrukte Kay van Hulst van het Corbulocollege, voor wie het de laatste avond was als lid van het jongerenteam in verband met zijn examenjaar en daarmee het stokje overgaf aan Damian Kanij.

Britt Klap deed op haar elfde jaar mee met de Voice Kids en werd op de gitaar begeleid door Marius Hora Adema. Haar doel is een eigen single uitbrengen. Tijmen Weijermars bracht de klassieke muziek tot leven op zijn klarinet, begeleid door Nadia Askarova. Hij is inmiddels toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium Jong Talent en wil klarinettist worden. De jongste deelnemers waren Melissa Weenk en Lana Duijvestijn van basisschool Maria Bernadette, die terug komen in het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 18 mei wordt de Slotavond gehouden in Theater Ludens. Wie worden de Final Two Talents en wie krijgt de Publieksprijs? Kaarten reserveren via de website: theaterludens.nl Entree €7,50 en €5,00. Aanvang 19.30 uur. Opgeven voor het nieuwe seizoen kan via het aanmeldingsformulier op de website van talentenloods.nl.  (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter