Van verre had het allemaal iets weg van een vrolijk Gallisch dorpje. Dichterbij bleek het toch te gaan om de snuffelmarkt die Eerste Paasdag op het evenemententerrein aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg werd gehouden. Klanten en kooplui genoten van het heerlijke weer, terwijl de vrolijk gekleurde zeilen op de kramen zorgen voor een vrolijke entourage. En mochten de winkels verderop deze dag gesloten zijn, niemand hoefde zonder kleding naar huis. Kramen vol kinder-, dames en herenkleding hadden de overhand. Maar ook schoenen, accessoires en mobiele telefoons gingen grif van de hand. Daartussen konden ook de liefhebbers van curiosa hun slag slaan. Net als trouwens de liefhebbers van boeken, films en muziek. En de prijzen waren – zo te horen – alleszins redelijk. Tevreden gezichten dus alom.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter