Nieuws
Kansen op de grens van Voorburg

De komende jaren geeft de gemeente Den Haag een flinke impuls aan de ontwikkeling van het Central Innovation District (CID). Het CID is het gebied op de grens van Voorburg tussen en rondom de drie stations CS, HS en Laan van NOI inclusief De Binckhorst. In het district staat het creëren van economische groei en vernieuwing centraal, zodat een aantrekkelijk, economisch hart ontstaat om te werken, wonen en recreëren. Met volop kansen voor ondernemerschap, talent en duurzame werkgelegenheid voor toekomstige generaties. De voornemens zijn nu verwoord in een zogenoemde CID Agenda 2040. Eerder presenteerde Den Haag al plannen voor woning- en kantoorbouw, meer groen en verduurzaming rondom de drie stations in het district. Hiervoor wordt 30 miljoen euro extra geïnvesteerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter