Voor de twintigste maal wordt  op de laatste zaterdag van augustus het Cultureel Zomerfestival gehouden. Op zaterdag 31 augustus betekent dat de start van een nieuw cultureel seizoen. Dat gebeurt met de traditionele markt op en rond winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg. Er zijn weer tal van optredens en bijzondere uitingen. Verder hoopt organisator Ab Smit dat alle culturele-, creatieve- en sportverenigingen meedoen aan de informatiemarkt: ,,Het zou leuk zijn, wanneer deze informatiemarkt het gehele Leidschendam-Voorburgse culturele, sportieve en creatieve leven zou bestrijken.” Meedoen is niet duur, een kraam huren kost 25 euro voor de hele dag. Aanmelden, liefst voor 1 juni, kan via de website www.cultureelzomerfestival.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter