Activiteiten
Frank Rozenberg exposeert portretfoto’s in BW5
In Foto Atelier BW5 wordt zondag 28 april de foto-expositie PORTRAITS met portretfoto’s gemaakt door Frank Rozenberg geopend. Dat gebeurt rond 14.30 uur door Rinus Sprong, de artistiek leider van De Dutch Don’t Dance Division. Het Foto Atelier BW5 is te vinden aan het Zwartepad 5 in Voorburg. De expositie kan worden gezien als een vervolg op de eerdere expositie RAGAZZI met portretfoto’s van Italiaanse mannelijke modellen. Ditmaal zijn het portretten van modellen uit Nederland, Israël, Frankrijk, Italië, Spanje en Brazilië. De portretten zijn divers: van superstoer tot ingetogen, van serieus tot grappig en van gespierd tot vrouwelijk.
Onder de foto’s is ook de foto van de poster van de Huygens Festival Amuse met de twee tangodansers van De Dutch Don’t Dance Division. Rinus Sprong is met zijn gezelschap druk bezig met de voorbereidingen van het programma ‘Solo’s @ The Sea’ dat in mei in Strandpaviljoen De Fuut in combinatie met een diner wordt opgevoerd. Voor meer info en reserveringen zie: https://www.ddddd.nu/dansvoorstelling/solos-the-sea/ De expositie duurt tot 23 juni. De  openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 16.00 uur of op afspraak.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter