Nieuws
Gemeente beperkt vrijmarkt

De traditionele vrijmarkt op Koningsdag, zaterdag 27 april, in winkelcentrum Julianabaan Voorburg, wordt op last van de gemeente veel kleiner dan in voorafgaande jaren. Er mogen dit jaar alleen spullen aan de man worden gebracht op het stuk tussen Sport 2000 en de Hema. In alle andere delen van het winkelcentrum is zulks verboden. Vooraf mogen plaatsen ook niet meer gemarkeerd worden met tape op het wegdek. Op Koningsdag is men vanaf 07.00 uur welkom. Na afloop wordt van alle deelnemers verwacht dat ze hun spullen netjes opruimen. Waarom de gemeente tot het besluit gekomen is, is onbekend. Ook de vraag hoe men het besluit denkt te handhaven blijft onbeantwoord. En het besluit geldt kennelijk alleen voor de Julianabaan. In de Voorburgse Herenstraat zijn de eerste vakken voor de vrijmarkt al middels lijnen op het wegdek geclaimd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter