Nieuws
Agent bijna omver gereden bij afzetting

In verband met een woningbrand (zie bericht elders op deze site) was dinsdagmiddag tussen 16:10 en 17:00 uur de Parkweg in Voorburg tijdelijk afgesloten. Dit brengt natuurlijk enige overlast met zich mee en de politie wil het merendeel bedanken voor de oplettendheid en voor het opvolgen van de adviezen. De agent, die stond op de Parkweg met de Rozenboomlaan, wil speciaal de drie bestuurders bedanken, die graag hun zin wilden doorzetten. Het doorzetten was zodanig dat deze diender, ook al is het licht, is aangereden. De reden: ‘Ik moet die kant op’. Uiteindelijk kozen de drie toch eieren voor hun geld. De politie roept weggebruikers op om als er een afzetting is deze te respecteren: ,,Volg de instructies van de betreffende agenten op en ga niet in discussie. Een van deze redenen is dat je namelijk het kruispunt bezet houdt waardoor er onnodig gevaar wordt veroorzaakt.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter