Activiteiten
Koningsdag aubade bij Huize Swaensteyn

Koningsdag in Leidschendam-Voorburg start traditiegetrouw met een aubade aan burgemeester Klaas Tigelaar. Wie daarbij wil zijn, moet naar Huize Swaensteyn, Herenstraat 72 in Voorburg. De aubade wordt zaterdag 27 april verzorgd door Harmonieorkest Sint Caecilia. Om 8.40 uur start Sint Caecilia met het spelen van diverse muziekstukken. Om 9.00 uur start de reveille (startsignaal). Aansluitend houdt de burgemeester een korte toespraak. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen met diverse Nederlandse liedjes, samen met de burgemeester, wethouders en raadsleden. De aubade sluit rond 9.30 uur af met het spelen van het Wilhelmus. Hierna is er voor iedereen een glaasje Oranjebitter en jus d’orange.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter