Nieuws
Ketheltunnel dit weekend op slot

Wie dit weekend de weg op moet, en dan specifiek de A4, moet rekening houden met een afgesloten Ketheltunnel. Daar wordt in het weekend van vrijdag 26 april 21.00 uur tot maandag 29 april 2019 05.00 uur onderhoud uitgevoerd. Gedurende de werkzaamheden is de snelweg A4 in beide richtingen tussen het Kethelplein en Delft afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter