Activiteiten
Mantelzorgcafé over veranderend gedrag

In het Mantelzorgcafé in de bibliotheek in Voorburg kan men ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers. Professionals uit de zorg geven daarbij allerlei tips over het zorgen voor een naaste. Donderdagavond 25 april is het thema ‘Veranderend gedrag’ en op donderdag 23 mei is een ‘Verrassingsavond’.

Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Reden van de oprichting is dat er een groot aantal mantelzorgers is dat ondersteuning kan gebruiken. Mantelzorgers zijn mensen die voor een langere periode meer dan acht uur per week voor hun naasten zorgen. Dat doen zij bijvoorbeeld voor hun partner, familielid, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw. Als mantelzorger kiest men hier niet voor, het overkomt u.

Het Mantelzorgcafé is maandelijks op donderdag in de bibliotheek Voorburg, Koningin Julianalaan 257. De bijeenkomst duurt van  19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter