Nieuws
Nog geen tablet met schoolspullenpas

Vanaf woensdag 1 mei kunnen gezinnen met een laag inkomen en schoolgaande kinderen de Schoolspullenpas 2019-2020 aanvragen. Ze moeten hiervoor wel in bezit zijn van een Ooievaarspas. Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl/leidschendamvoorburg

In december 2018 stelde de gemeenteraad het Minimabeleid 2019-2022 vast. De raad verzocht daarbij om het aanbod van de Schoolspullenpas uit te breiden, met een tablet voor leerlingen in het basisonderwijs. De afgelopen maanden is door diverse partijen getracht om dit mogelijk te maken. Helaas is op het laatste moment duidelijk geworden dat dit nog niet haalbaar is voor het komende schooljaar. De gemeente en Stichting Leergeld gaan nu opnieuw in gesprek met partijen, om het voor het schooljaar 2020-2021 wel mogelijk te maken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter