Christien Hoek en Marlies Tiepel van Libertas Leiden kwamen op werkbezoek bij Woej de Kledingbank in Leidschendam-Voorburg. Christien is in september gestart met de Kledingbank van Libertas Leiden in Huis van de Buurt Morschwijck. Net als in de gemeente Leidschendam-Voorburg is de noodzaak voor een Kledingbank ook in Leiden groot.

De vrijwilligers van de Kledingbank vertelden trots aan de bezoekers uit Leiden hoe zij het vinden om in de Kledingbank te werken, waar zij tegenaan lopen en hoe zij dit oplossen. Dit leidde tot mooie gesprekken en inzichten. Want zo heeft de Woej Kledingbank ook een naaiatelier.

Warsha Mangr√©, sociaal werker bij de Kledingbank heeft nog een oproep: ,,Bent u bezig met de voorjaarsschoonmaak en heeft u kleding, linnengoed, schoenen en accessoires in goede staat die u niet meer zelf gebruikt, dan kunt u dit afgeven bij de Woej Kledingbank, Van Faukenbergestraat 1 in Voorburg, 070 – 205 4750. Wilt u weten hoe u gebruik kunt maken van de Woej Kledingbank, kijkt u dan op de website www.woej.nl Persoonlijk langskomen bij de Kledingbank mag ook. De openingstijden zijn maandag tot donderdag van 9.00-15.00 uur en vrijdag van 9.00-13.00 uur.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter