Ook dit jaar is er tijdens de Koningsdag weer de gezellige Leidschendamse rommelmarkt in de Venestraat en omgeving. Deze keer zijn er speciale gasten, te weten Paul en René Verlaan en enkele van hun gezinsleden. De familie Verlaan had in vroegere jaren een Limonadefabriek en drankhandel en was een begrip in Leidschendam en omstreken. Het monumentale pand in de Venestraat waarop hun naam nog altijd is te vinden, herinnert hier nog altijd aan. Begin jaren 70 hield de drankenhandel op te bestaan en zwierf de familie uit. Dit jaar zullen de neven René Verlaan uit Duitsland en Paul Verlaan uit Canada komen reizen om elkaar na 37 jaar weer te ontmoeten in Leidschendam. Reden genoeg om hen te vragen de openingshandeling te verrichten van de Koningsmarkt in de Venestraat, Jagersstraat en Achterom. Die officiële opening is  zaterdag 27 april om 10.00 uur in de ochtend  bij de ingang Venestraat aan de Sluiskant, in Leidschendam.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter