Mening
U zegt het maar: Avalex

,,Laat ik meteen duidelijk maken dat ik niet in dienst ben van Avalex en op geen enkele andere wijze verbonden ben aan  dit bedrijf. Feit is dat mij erger aan die moraalridders in de gemeente die per fiets en gewapend met een fototoestel de inwoners confronteren met de ‘misstanden’ in Leidschendam-Voorburg: plaatsen van afval op de openbare weg, het niet of te laat opruimen van hetzelfde afval door Avalex of het betrappen van een medewerker die zijn lunch nuttigt in een cabine van een vrachtwagen.

Het zou eerder genoemde moraalridders sieren als  zij de moeite namen om een positievere kijk ontwikkelen op het werk van Avalex: Ga fietsen door de gemeente en maak foto’s van de  vele plekken die goed worden opgeruimd door de werknemers van Avalex. (Mensen die door allerlei weersomstandigheden naar mijn mening uitstekend werk verrichten) Wees een echte ridder door de echte veroorzakers van te benoemen: de asociale en domme inwoners. Ga kijken hoe slecht het in andere gemeentes is geregeld. Dringend verzoek: stop met het gezeur over Avalex en ga met je fietsje en camera naar Vlietland en ruim daar het zwerfafval op. Dan zijn de moraalridders pas goed bezig.”

(Joop Botterman)

Avalex in Ruste, NEE Avalex houdt zich aan de wettelijke rusttijd!

,,Dit artikel werd op 25 April geplaatst door Vlietnieuws, zonder enige kennis van hoe en wat te hebben. De chauffeurs moeten voldoen aan de wettelijk rusttijd, tevens als de rest van de mensen die werken hebben ook de hard werkende chauffeurs recht op hun lunchpauze. Ook dat er gezegd wordt dat dit dagelijks gebeurt klopt niet. Een rectificatie zou daarom zeer op zijn plaats zijn, zowel voor het bedrijf als de chauffeur en het artikel moet gewoon verwijderd worden.

(naam inzender bij redactie bekend)

Naschrift: het bewuste artikel is na contact met Avalex aangepast.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter