Jeugdteams van Forum Sport speelden deze week tegen een jeugdselectie uit Zuid Afrika. Drie van de hoogste jeugdteams van Forum Sport voetbalden tegen een selectie die is gevormd uit teams van 25 High Schools in Zuid Afrika. Gedurende het seizoen spelen deze teams in een competitie waarna uit al deze teams per leeftijdsgroep een selectie wordt gevormd die na afloop van de competitie op tournee gaat en in Europa meedoet aan grote toernooien. Zo werd afgelopen jaar onder andere gevoetbald tegen Barcelona en Madrid. Dit jaar spelen de teams onder andere in Amsterdam, Aken en Parijs.
Ter voorbereiding op deze grote toernooien was men op zoek naar een club die met meerdere teams in de betreffende leeftijdscategorie├źn op hoog niveau voetbalt en zo kwam men bij Forum Sport uit. Drie teams in de leeftijdsklassen MO18, MO16 en JO12 zorgden voor een spectaculaire wedstrijd tegen de toppers uit Zuid Afrika. Langs de zijlijn werd er gezongen en klonk Zuid Afrikaans tromgeroffel. Na afloop gingen alle spelers samen aan tafel voor de maaltijd. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter