Tijdens het festival A Walk in the Park wordt zaterdag 25 mei de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg 2019 feestelijk uitgereikt. Het is nog mogelijk om potentiële winnaars te nomineren. Er zijn vier categorieën,  Cultuurprijs individu, Cultuurprijs instelling, Stimuleringsprijs, Publieksprijs. Het is voor iedereen mogelijk om nominaties in te dienen. Uit deze nominaties gaat een deskundige jury onder leiding van Tilly Zwartepoorte de winnaars kiezen. De winnaar van de Publieksprijs is de persoon of instelling die via de website de meeste stemmen binnenkrijgt.
Een nominatie doorgeven kan via het email adres: cultuurprijslv@gmail.com. Per mailadres kan men één instelling en één individu nomineren. Vanaf 6 mei kan er via www.awalkinthepark.nl worden gestemd voor de Publieksprijs. De uitreiking is 25 mei tussen 15.00 en 17.00 uur in de grote tent bij de muziekkoepel in Park Vreugd en Rust.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter