Nieuws
Drie mannen nog vast voor handgranaat bij supportershome ADO

De drie Amsterdammers die zijn aangehouden in verband met een gevonden handgranaat bij ADO zitten nog vast. Het gaat om twee mannen van 18 jaar en een man van 20 jaar. De drie worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het ophangen van een handgranaat bij de ingang van het supportershome van voetbalclub ADO Den Haag. Bij het supportershome van ADO Den Haag werd op dinsdagochtend 9 april rond 10.40 uur een handgranaat aangetroffen. Het Team Explosieven Verkenning van de politie verrichtte het eerste onderzoek. Hierna werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gealarmeerd die de handgranaat verwijderde. Er werd ook uitgebreid forensisch onderzoek gedaan de recherche deed een buurtonderzoek en heeft camerabeelden in de omgeving uitgekeken. De drie mannen zitten in beperkingen, wat betekent dat zij alleen contact met hun advocaat mogen hebben.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter