De Vliethof  omgetoverd tot strand! Compleet met strandstoelen, beach-bar, waterfietsen, luchtkussens en natuurlijk draait het beach-rad met mooie prijzen. Het wordt een geweldig feest aan het Oosteinde 144 in Voorburg bij Scouting Hubertus-Brandaan. op zaterdag 18 mei. Vanaf 14.00 uur zijn leden, ouders, vrienden en buurtgenoten uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Voor de jeugd is er van alles met een (gratis) strippenkaart te doen: beachvolleybal, bubbelvoetbal, surfsimulator, schelpen creatief, branding varen, schminkstudio  en diverse  luchtkussens. Ook is er een kindertheatervoorstelling van Deepdeep. Jong en oud kunnen genieten van de vele spellen op het land en op het water. Of aan de beach-bar een drankje drinken, met uitzicht op de Vliet.

Het is een bijzondere editie van het lentefeest, want Hubertus-Brandaan bestaat 85 jaar. Mede dankzij alle sponsors kan men er een mooi feest van maken voor de jeugd. Omdat het gratis toegankelijk is, kunnen alle kinderen meedoen. De jubileumfestiviteiten gaan nog even door met het Jubileumkamp voor leden in juni. De scouting bedankt in het bijzonder Van Leeuwen Catering, TOPdesk, Nolten Schoenen, Sfeer Engineer, S-jeu Vorm & Functie, Schilder- en Onderhoudsbedrijf Van Geest, Foir, Aannemingsbedrijf Granneman, Bedrijfs- en Kantineservice De Rooij, Guldenmundt Timmer- en Onderhoudswerkzaamheden,  SPA, FrieslandCampina, Remia, ’t Proefhuys, Bakker Van Maanen, Remia, ITS IT Services, Plus supermarkt, Nomax Project & Partners en Beguin Media Totaal.

 Bij Scouting Hubertus-Brandaan is altijd wat te beleven. Bevers is de jongste speltak voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar. Welpen zijn voor kinderen van 6/7 tot en met 10 jaar en ‘Waterscouts’ voor de leeftijd 10 tot en met 13 jaar. De Wilde Vaart (13 tot en met 18 jaar) en Waterscouts gaan vaak het water op, kanoën of zeilen op de Kaag. Zij leren alle zeiltechnieken en navigeren. Maar ook bosspelen, kampvuur stoken, sportmiddagen en knutselen behoren tot de activiteiten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter