Gezellig, maar o zo koud. Na een weekje zomerse warmte kreeg juist Koningsdag te maken met regen, harde wind en lage temperaturen. Toch trok menigeen naar buiten om zich te vermaken bij een van de vele activiteiten in onze gemeente. Traditioneel was het erg druk in Oud Leidschendam en het Voorburgse Huygens Kwartier. Maar ook op de diverse vrijmarkten werd druk gehandeld. Grappig was trouwens om te zien dat de jonge en oudere handelaren zich bij de Julianabaan in Voorburg niets aantrokken van de gemeente. Die had bevolen dat er in slechts een deel van het winkelcentrum gehandeld mocht worden. Nou, men zat gewoon overal, de kou en de regen trotserend om toch een paar euro te verdienen. In de Franse Kerkstraat ging men voor de deur van café Het Torentje lekker los op muziek van onder meer Ben Cramer. En in Voorburg West speelde bij de Conckelaer de band op grote hoogte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter