Het houdt maar niet op met het vandalisme in de parkeergarage aan de Oude Haven in Voorburg. Keer op keer worden er in deze openbare garage in het Huygens Kwartier vernielingen aangericht, aan zowel de openbare ruimte als aan geparkeerde auto’s. Er wordt volgens omwonenden gedeald, gebruikt, gedronken en de garage wordt als openbaar toilet gebruikt. Eén omwonende meldt nu: “In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in onze auto, door  een zijruit in te slaan, het zoveelste incident in deze parkeergarage”. De Vereniging van Eigenaren van de appartementen rond de garage heeft de gemeente al meermalen verzocht om de parkeerplaats in de nachtelijke uren af te sluiten. Nu heeft een ieder er vrij spel met alle gevolgen van dien.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter