The Beatles Revival komt naar Leidschendam. De band speelt op vrijdag 14 juni in het Fletcher Hotel bij winkelcentrum Leidsenhage.  Het hele concert, met support act duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde, toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag.

Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dat ligt aan de kapsels, de kostuums en originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit hem in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Zelfs de bas wordt linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste, niet Engelse band, speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool.

In het voorprogramma staat ook zo’n bijzondere band. FABruari Four is 50 jaar te laat geboren maar hun zeer geloofwaardige vertolking van de echte FAB4 wilt niemand missen. De perfecte driestemmige vertolking van de Beatles songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding.

De deuren van de zaal gaan om 20:00 uur open, aanvang programma: 20:45 uur. Naast de optredens is het Beatles Museum uit Alkmaar aanwezig met merchandise. Kaartjes voor een staanplaats kosten €19,-.  Een kaartje met diner is €49,-.  Wie liever zit, kan een comfortabele kruk kiezen voor €10,- extra. Kaarten zijn te koop bij de receptie van het Fletcher Hotel.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter