Koningsdag 2019 zit er weer op. Tijd om de balans op te maken. Het weer werkte zeker niet mee, maar toch gingen de festiviteiten vrolijk door. Dappere kinderen brachten vanaf hun kleedjes koopwaar aan de man en vrouw. Bij de horeca waren de nodige optredens en zag het zeker later op de dag zwart van de mensen. En ook in de buurten, zoals het Oranjekwartier, werd een feestelijke dag gebouwd. De ochtend na het festijn was het voor de omwonenden van de Raadhuisstraat flink schrikken. Nadat een ieder naar huis toog, bleef een enorme berg afval en vooral plastic achter. Die werd niet dezelfde avond opgeruimd, maar bleef daar voor de kater van de volgende morgen. Fotograaf Ap de Heus maakte een sfeerimpressie van zaterdag 27 april.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter