Nog een nabrander van Koningsdag, en in het bijzonder de lintjesregen. In Huygens Hofwijck heeft de heer Wang Choy voor familieleden, vrienden en bekenden een receptie gehouden, ter gelegenheid van zijn onderscheiding. Onder de vele aanwezigen waren ook  oud-burgemeester Hans van der Sluijs, VVD-wethouder Astrid van Eekelen, Michel Zaadhof van Schouten Bouw, historicus Kees van der Leer en voormalig PvdA-fractieleider Marjan van Giezen. Directeur Peter van der Ploeg van het museum hield een geanimeerde toespraak., waarbij hij ook de vorig jaar met een lintje gedecoreerde mevrouw Jane Choy memoreerde.  De heer Wang Choy is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  Hij was jarenlang voorzitter van de vereniging ondernemend Oud Voorburg. Hij was meerdere jaren actief als secretaris voor het MKB Leidschendam-Voorburg en was bestuursvoorzitter bij de Stichting Museum Swaensteyn. Al meer dan 25 jaar is hij lid van de technische commissie en trainer bij The Arts Society én baancommissaris bij de vereniging Vlietzeilers. Tot slot is hij bestuurslid bij de stichting Vrienden van het Carillon voor de Oude Kerk in Voorburg. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter