Deze week is begonnen aan de tweede fase van de werkzaamheden aan de Westvlietweg. De gemeente Den Haag voert werkzaamheden uit aan het fietspad naast de Westvlietweg tussen Park Nabij en Leidschendam-Voorburg. Het bestaande 2-richtingsfietspad wordt opnieuw geasfalteerd en de stoep ernaast wordt opnieuw bestraat. Het eerste deel van de werkzaamheden tussen Park Nabij en het Schrepelpad is afgerond. Maandag is de volgende fase begonnen. Deze duurt naar verwachting tot en met vrijdag 21 juni. De werkzaamheden vinden plaats tussen het Schrepelpad en Leidschendam. Er is éénrichtingsverkeer voor verkeer op de Westvlietweg richting Leidschendam. De Zeeheldenwijk tot aan de Broekweg is nog wel bereikbaar vanaf de richting Vlietweg/Noordelijke verbindingsweg. Fietsers rijden tijdelijk over de autorijbaan.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter