Dat was een tegenvaller voor de cricketers van VCC. Na de hoosbui die rond 13.00 uur omlaag kwam, stonden er zulke grote plassen dat het chagrijn van de organisatie daarin weerspiegeld kon worden. De Muntaz Cup lag er voor het tweede achtereenvolgende jaar uit. De weergoden zijn de  cricketers al heel wat edities niet gunstig gezind. Vervelend voor de teams die lekker op weg waren na de eerste innings van de eerste wedstrijd, voor het publiek, voor de jeugd die stond te trappelen voor hun eigen toernooi, voor de JUMBO Supermarkt die voor hapjes en drankjes voor dat jeugdtoernooi hadden gezorgd, familie Mohamed en voor alle mensen van VCC die heel veel uren, en dagen, hadden gewerkt voor deze editie.

Toch kende de zondag  een hoogtepunt met de introductie van Muco and Friends als het goede doel dat door VCC zal worden uitgedragen door shirtsponsoring. Dit is mogelijk gemaakt door een aantal personen en bedrijven die inzien dat voor taaislijmziekte-patiënten een beetje in conditie blijven al topsport is. Zaterdag 4 mei zijn er drie wedstrijden op sportpark Westvliet. Het eerste begint in verband met de dodenherdenking al om 10.00 uur aan de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta. Die moet om 18.00 uur zijn afgelopen. Op veld 2 spelen eerst de Dames hun T20 tegen Excelsior, gevolgd door de Zami’s tegen Ajax. Zondag spelen de Zomi’s uit tegen Qui Vive, het derde gaat naar Sparta. De jeugdcompetitie begint op 12 mei.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter