Inwoners van Voorburg-Noord zijn maandag 6 mei van 19.30 tot 21.00 uur welkom bij een inloopavond over de nieuwbouwplannen voor het SOZA-gebouw aan de Haagse zijde van het spoor. Op dit moment bevindt het plan zich nog in de schetsfase. Nu willen de ontwikkelaar met alle belanghebbenden en geïnteresseerden verder kijken naar een zo goed mogelijke inpassing. Tijdens het inloopgesprek zijn de stedenbouwkundigen en architecten van Rijnboutt en adviseurs op verschillende terreinen en mensen van de gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg aanwezig. Er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en uw suggesties mee te geven.

Het stationsgebied Laan van NOI is één van de drie plekken waar Den Haag fors wil groeien in woningen en werkplekken. Aan de Anna van Hannoverstraat maakt het oude gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SOZA) daarom plaats voor een levendig woon- en werkgebied. Hier kunnen straks zo’n 4.500 mensen wonen en werken. Er komt een internationale IT-Security Campus. De meeste gebouwen reiken tot 75 meter, met twee torens van circa 125 meter. Onder de werknaam ‘Anna’ wordt dit een levendige stadsentree met ruimte voor ontmoetingen, voorzieningen, een volwaardig stationsplein, betere verbindingen naar de wijken en veel groen. In het gebied komt 3.500 vierkante meter extra openbare ruimte die groen wordt ingericht.

De inloopavond wordt gehouden in SOZA, Anna van Hannoverstraat 4, rechts naast ingang restaurant Southwood. Men kan langskomen op het tijdstip dat het beste uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website: www.soza-denhaag.nl

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter