Nieuws
Nieuwe Vlinders aan de Vliet nu officieel open

Het helemaal vernieuwde Vlinders aan de Vliet gaat vandaag, donderdag 2 mei, officieel open. De openingshandeling wordt verricht door burgemeester Klaas Tigelaar. Hij wordt bijgestaan door wethouder Astrid van Eekelen. Het evenement start om 17.30 uur. Vlinders aan de Vliet, Veursestraatweg 195A, werd afgelopen winter helemaal opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd. Er kwam een veel ruimere parkeergelegenheid en de horecavoorzieningen werden uitgebreid. De vlindertuin herbergt minimaal 1500 vlinders. Voor het publiek was de nieuwe locatie al sinds 22 februari te bezoeken. Dinsdag tot en met zaterdag is men open tussen 10.00 en 17.00 uur, op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Maandag is Vlinders aan de Vliet gesloten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter