Op donderdagmiddag 2 mei was het druk in het restaurant van Vlinders aan de Vliet. De eigenaar Jan Kienjet had veel vrienden, kennissen en medewerkers van de gemeente uitgenodigd voor de heropening van zijn vlindertuin. Na een toespraak van Jan Kienjet en VVD-wethouder Astrid van Eekelen – burgemeester Klaas Tigelaar liet verstek gaan – trokken zij samen de strik in het lint los. Daarna konden alle aanwezigen een wandeling maken door de oude en de nieuwe hal. Naast de vele vlindersoorten zijn er ook slangen, leguanen, eenden, hoenders, vogels, vissen en schildpadden te zien. Wie goed op zoek ging kon tussen de plantenbladeren ook een wandelende tak aantreffen. Bij de entree is ook een nieuwe ruimere parkeergelegenheid gecreëerd. (foto Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter