De verbouwing van supermarkt Jumbo aan de Koningin Julianalaan in Voorburg levert verrassende ontdekkingen op. Zo staat er op de winkelramen van de volledig gestripte super opeens weer het logo van de Konmar. Die was in vroeger jaren in het pand gevestigd. Kennelijk is er na het vertrek volstaan met een nieuwe bestickering van de ramen, welke nu verwijderd is. Misschien komen er straks ook nog wel herinneringen aan de vroegere VenDet te voorschijn. Het complete pand van de Jumbo is leeg gehaald en overal zijn wanden en deuren verdwenen. Over een goede maand – op 5 juni – moeten de deuren weer open gaan, alleen dan aan de kant van het Koningin Julianaplein. Dan is het pand gesplitst. In een deel komt de Action. De Jumbo wordt zo wel kleiner dan tot nu toe. Maar door een nieuwe winkelindeling met een groter assortiment, zo wordt beloofd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter