Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Dit weekeinde komt maar één lokale voetbalclub in competitieverband in actie: zondag hoofdklasser RKAVV reist op zondag 5 mei naar het Brabantse Uden om daar op sportpark Parkzicht om 14.00 uur aan te treden tegen UDI’19. De thuisploeg staat negende in de stand met 28 punten, RKAVV elfde met 25 punten. UDI’19 zit in de hoek waar de klappen vallen. Uit de laatste vijf wedstrijden haalde de ploeg maar één punt. Trainer Stefan Hoogsteder vertrekt na dit seizoen. RKAVV heeft de punten nog hard nodig om verschoond te blijven van nacompetitie ter voorkoming van degradatie. De concurrentie ligt maar één, respectievelijk drie punten achter de Leidschendammers. Grote mannen bij UDI’19 zijn spits Sam Wassenberg en verdediger Tufan Koca. In Leidschendam werd het eerder dit seizoen 3 – 1 voor de thuisploeg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter