Een lang gekoesterde wens van veel ADO-supporters gaat in vervulling: de Seizoenkaart wordt vanaf het komende seizoen officieel overdraagbaar bij thuiswedstrijden. Is men dus een keer zelf verhinderd,dan kan  iemand anders op die kaart naar de wedstrijd gaan. Voor het bezoek aan uitwedstrijden geldt deze overdraagbaarheid niet, en blijft de Seizoenkaart dus persoonsgebonden.Dit seizoen doorbrak ADO Den Haag de ‘magische grens’ van 5000 Seizoenkaarthouders, wat er uiteindelijk zelfs 5333 werden. Een recordaantal sinds jaren. Ook kwamen er bijna 1000 bezoekers per wedstrijd méér dan afgelopen seizoen. De ambitie is nu snel uit te groeien naar minimaal 6000 Seizoenkaarthouders. De verkoop van de nieuwe seizoenkaarten begint binnenkort. Die worden iets duurder door de BTW verhoging van begin dit jaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter