Nederland telt 396 stations, van grote knooppunten tot perronnetjes. Elk station heeft zijn charme en zelfs van een lelijk station, kun je nog een mooie foto maken. Dat wil NS graag laten zien met behulp van reizigers. Dagelijks komen meer dan een miljoen reizigers langs al deze stations. Elk met een eigen, unieke kijk op het station. NS roept reizigers op om bijzondere foto’s te maken van hun stations. De mooiste foto’s krijgen een plek om de expositie Stationskiekje op Utrecht Centraal. Maak een mooie foto van jouw station, plaats hem op Instagram en tag #stationskiekje en @NS_online. Per station kiest men één foto uit als omslagfoto voor de stationspagina op ns.nl, inclusief naamsvermelding uiteraard. De aller- allermooiste foto’s worden dit najaar getoond tijdens de expositie Stationskiekje. Voor deelname en fototips kunnen  fotograferende reizigers terecht op www.ns.nl/stationskiekje
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter