Burgemeester Klaas Tigelaar heeft zondag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer C.G. Prins uit Voorburg. De heer Prins is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de 40ste editie van de kinderstraatspelen in Oranjelust in Voorburg. De heer Prins is al sinds 1980 lid van het comité van de Oranjelust straatspelen. Elk jaar op 5 mei organiseert hij, met andere vrijwilligers, dit grote gratis kinderfeest. Meer dan 500 kinderen doe hieraan mee. De heer Prins was voorzitter, maar zorgt ook voor de vergunningen, de werving van vrijwilligers en adverteerders en helpt bij het opstellen van het programmaboekje. Hij neemt een enorm groot deel van de organisatie op zich en bouwt op 5 mei altijd alles op en af. De heer Prins doet dit allemaal vol enthousiasme. Door zijn inzet hebben de kinderspelen het niveau bereikt, zoals dat nu is. Naast zijn inzet voor Oranjelust, verricht hij ook voor diverse familieleden en een buurvrouw mantelzorg. Daarnaast is hij al bijna 40 jaar donor bij de bloedbank en begeleidde hij meerdere malen de wandelvierdaagse voor mensen in een rolstoel.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter