De eerste wedstrijd van de play-offs tussen CobraNova en Lokomotief vond plaats in het Forum Kwadraat in Voorburg. CobraNova had speciaal voor deze gelegenheid tribunes rondom het veld geplaatst. De opkomst was echter dusdanig hoog, dat ook de boventribune werd vrijgegeven om een ieder een zitplaats te bieden.

De twee teams gingen lange tijd gelijk op. Het eerste kwart eindigde in een stand van 19-20 voor Lokomotief en het tweede kwart in een stand van 35-38. In de rust konden toeschouwers een schotpoging vanaf de middenlijn doen en werden er hapjes geserveerd. De sfeer zat er goed in met muziek, trommels, toeters en ratels.

Na de rust vocht CobraNova zich terug naar een stand van 48-48, maar kon niet voorkomen dat het derde kwart eindigde in een stand van 54-56. In het vierde kwart overheerste de emotie en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een stand van 70-80 voor Lokomotief. Volgende week staat de return wedstrijd gepland bij Lokomotief in de Van Zweedenzaal in Rijswijk. Een uitdaging voor CobraNova, maar niet onmogelijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter