Nieuws
Hondenbeleid gemeente blijft GBLV verbazen

Het hondenbeleid in de gemeente blijft verbazen, aldus de fractie van GBLV/Gemeentebelangen. Uit recente publicaties komt naar voren dat er slechts twee tot drie klachten zijn geweest over honden in het Sijtwendepark in de periode 2011 – 2017, die vervolgens tot allerlei dure acties van de gemeente hebben geleid. GBLV heeft nu om een afschrift van deze klachten gevraagd. Als het inderdaad om twee tot drie klachten gaat, dan zou dat betekenen dat die klachten hebben geleid tot sessies met gebruikers en omwonenden van het Sijtwendepark, juridische kosten in verband met rechtszaken, een mediationtraject en een aangekondigd hek van 30.000 euro. Alles bij elkaar zal het al snel om meer dan 50.000 euro gaan. Het einde is daarbij nog niet in zicht, vreest GBLV. (foto PFR)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter