Fotoclub F70 fotografeert talenten uit de Trias Talent Agency. Zaterdag 25 mei om 13.00 uur wordt de expositie van fotoclub F70 op feestelijke wijze geopend in de theaterzaal van Trias aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Tijdens deze kick-off treden de talenten uit de Trias Talent Agency op, waarna de expositie geopend is.  Een unieke samenwerking: begin dit jaar werden 10 fotografen van fotoclub F70 gekoppeld aan talenten van de Trias Talent Agency. Aan hen de uitdaging om de talenten zo authentiek mogelijk vast te leggen. De resultaten uit de fotoshoots worden geëxposeerd in Trias.

 Iedereen is welkom om de opening van de expositie bij te wonen. Voorafgaand aan de opening is de open dag van Trias (van 10 tot 1 uur). Tijdens de open dag is er een open repetitie waarin bezoekers alvast warm gemaakt worden voor de optredens die volgen. Tijdens het optreden presenteren talenten uit de Trias Talent Agency zich aan het publiek. We zien o.a. Roos Steenbergen (bekend van The Voice Kids 2019 en het Klokhuis) en Katja Kuipers (winnares Rijswijk Talent Award 2019).

Voor getalenteerde kinderen en jongeren is er de Trias Talent Agency. Hier krijgen talenten de mogelijkheid om op te treden en te werken aan hun presentatie. Talenten zijn o.a. bekend van de Rijswijk Talent Award of worden voorgedragen door hun docent. De talenten zijn te boeken via stichting-trias.nl.  Alle opbrengsten uit optredens worden direct terug geïnvesteerd in de talentontwikkeling. ( Op de foto zien we multitalent (violist & pianist) Lavitanea Delphinanto bekend van de Rijswijk Talent Award. Fotograaf: Leo van der Harst van Fotoclub F70)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter