Nieuws
Autobranden zijn terug

Donderdagavond zijn op een terrein achter Kringloopwinkel De Schatkamer aan de Veursestraatweg twee daar geparkeerde campers uitgebrand. De brand werd rond 20.00 uur ontdekt. De rookwolken waren tot in de verre omtrek te zien. Hoe het vuur is ontstaan is niet bekend. De wagens stonden met andere auto’s en allerlei bouwmateriaal op een afgesloten terrein. De voertuigen staan er al jaren, eigenlijk sinds de sluiting van Het Motorhuis, de vroegere eigenaar van het pand en het terrein. De brandweer moest niet alleen water maar ook schuim inzetten om de vlammenzee uiteindelijk te doven. De auto’s die naast de campers stonden werden ook beschadigd. De Schatkamer zelf heeft niets van doen met de wagens noch de opslag. Het hele complex staat op de nominatie om afgebroken te worden en plaats te maken voor zo’n 75 villa’s aan het water. De start van dat bouwproject wordt echter telkens weer uitgesteld. Eerder dit jaar werden Voorburg, maar in mindere mate ook Leidschendam, geteisterd door een golf autobranden. Dat werd zelfs nationaal nieuws.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter