Classical Encounters is hét internationale kamermuziekfestival van de regio Den Haag. De concerten kenmerken zich door innovatieve en inspirerende ontmoetingen tussen musici en publiek. Op zaterdag 11 mei tussen 11.00 en 11.45 uur presenteren zij in Museum Swaensteyn: Murder, Myth & Mystery: Mozarts mysterieuze finale. Reserveer vast een plekje en koop hier uw ticket.  Uitvoerenden zijn: Eléonore Marmeuse – mezzo sopraan; Sebastiano Evangelista – hammerklavier; Leo Samama – presentatie. Op het programma staan:

W.A. Mozart:

– Abendempfindung KV 523
– Parto ma tu ben mio, Sesto uit La Clemenza di Tito KV 621
– Agnus dei uit Krönungsmesse in C-groot KV 317
– Sonate voor piano solo KV 280, deel II
– Torna di Tito, Annio uit La Clemenza di Tito KV 621
– Laudate dominum, Vesperae solennes de confessore KV 339

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter