Duncan Laurence strijdt op dinsdag 14 mei  namens Nederland om de winst bij het Eurovisie Songfestival 2019. Het festival vindt dit jaar plaats in de Israëlische stad Tel Aviv. Ook bij Omroep West laat men dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei geeft Patrick van Houten in ‘Aan de Bak’ elke werkdag Het Grote Songfestivalboek weg van Richard van de Crommert en Dave Boomkens, een heerlijk boek over 60 jaar songfestival.
Vandaag, zaterdag 11 mei, staat op TV West ‘FRITS!’ helemaal in het teken van het Eurovisie Songfestival. Traditiegetrouw, want presentator Frits Huffnagel is zelf groot fan van het festival. Misschien gaat hij zelf ook nog wel zingen! In deze aflevering schuiven schrijver/presentator en commentator van het Eurovisie Songfestival Cornald Maas, zangeres Maggie MacNeal (Sjoukje Smit) en zangeres en presentatrice Marlayne Sahupala aan bij Frits.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter