Nieuws
Parkeerschijf nodig op Appelgaarde

B&W pakken de overlast van parkeerders op de Appelgaarde in Voorburg aan. Om te parkeren op de parkeerplaatsen voor de woningen 117 tot en met 139 is voortaan een parkeerschijf nodig. De maatregel geldt tussen 10.00 en 14.00 uur, maandag tot en met vrijdag. B&W willen zo de overlast voor bewoners door geparkeerde auto’s van treinreizigers die gebruik maken van Station Mariahoeve, en van werknemers uit kantoren in de buurt, tegengaan. Aan de Wilgendreef werd ooit ook zo’n maatregel ingesteld en die bleek effectief. Reizigers die op station ‘t Loo de Randstadrail of de metro pakken, parkeren er nu niet meer. Aan de Appelgaarde wordt de maximum parkeerduur één uur, zodat het voor andere parkeerders dan bewoners minder aantrekkelijk is om hier te parkeren. Met de betrokken bewoners is overleg geweest, aldus B&W en zij hebben hiermee ingestemd. Dat geldt ook voor de bewonersvereniging De Gaarden. Blauwe strepen op het wegdek gaan de maatregel begeleiden. Er komen ook borden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter