Nieuws
Vanaf 11 mei vijf weekenden geen treinverkeer Amsterdam Zuid en RAI

Vanaf dit weekend starten de werkzaamheden rond de vernieuwing van station Amsterdam Zuid. ProRail start binnen Zuidasdok o.a. met de bouw van de Brittenpassage, de nieuwe stationspassage. Daardoor rijden er vijf weekenden op zaterdag en zondag geen treinen op het traject naar Schiphol vanuit Almere/Amersfoort/Utrecht vv. Reizigers van en naar Schiphol kunnen omreizen via station Amsterdam Centraal. Reizigers tussen station Amsterdam Zuid – Bijlmer ArenA/Diemen Zuid kunnen gebruik maken van een aantal metrolijnen. NS adviseert reizigers kort voor vertrek de NS Reisplanner of NS app te raadplegen en rekening te houden met extra reistijd van circa 15 tot 30 minuten. Dit is in het reisadvies opgenomen. Treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI is in de komende vijf weekenden (11 mei t/m 10 juni) niet mogelijk. In de eerste vier weekenden rijden de treinen op maandag weer conform dienstregeling. In het vijfde weekend is er op Pinkstermaandag 10 juni beperkt treinverkeer.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter