Nieuws
D66 praat over schone mobiliteit in de regio

De eerstvolgende D66 Duivenvoorde Discussie en Debat-bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 15 mei. Dat gebeurt vanaf 20.00 uur in Partycentrum Dekkershoeve aan het Essepad in Voorburg. De avond wordt rond  21.45 uur worden afgesloten met een borrel. De drie lokale D66 afdelingen Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar organiseren deze discussie- en debatavonden periodiek gezamenlijk. De avonden zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerde inwoners van deze drie gemeenten. Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen zal het thema ‘schone mobiliteit in de regio’ centraal staan. In het licht van de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei 2019 een belangrijk thema.

Tijdens de DDDD-bijeenkomst zijn de sprekers Jonathan Weegink (Senior-adviseur Public Affairs ANWB); Jeroen Heuvelink (Lid Provinciale Staten Zuid-Holland) en Bastiaan Winkel (Kandidaat-Lid Europees Parlement). In het panel zitten Saskia Boom (Raadslid gemeente Voorschoten), Wouter Jorissen (Raadslid Leidschendam-Voorburg) en Ritske Bloemendaal (Raadslid Wassenaar).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter