Kings of Diamonds, Steppenville en Naomi Noëlle zijn vandaag, zondag 12 mei, te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Als eerste laten om 12.30 uur de leden van Kings of Diamonds hun debuutsingle horen. Kings of Diamonds is een jonge energieke band afkomstig uit de regio Drachten. Kings of Diamonds heeft het afgelopen jaar veel opgetreden op diverse podia in het land. Live bestaat het repertoire uit covers. Covers waar mee een goed stevig feestje te bouwen is. Om 13.05 uur komt de formatie Steppenville.  In 2018 zijn ze gestart met het schrijven van nummers met een forse diversiteit om een groter publiek te bereiken. De leden speelden eerder in de band Black Tooth. De leden Pascal, Ivo en Martijn vormden de formatie Steppenille en creëerden zo een nieuwe ervaring. Steppenville wil het publiek bereiken met hun nieuwe geluid dat hen nu inspireert. Ze zijn sterker, beter en meer geïnspireerd dan ooit. Als laatste is het om 13,35 uur de beurt aan de 19-jarige Leidse zangeres Naomi Noëlle. Ze is sinds vijf maanden bezig met muziek maken en geeft in de weekends optredens.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter