Modezaak Only for Men organiseert zondagmiddag 19 mei een huiskamerconcert met live muziek van 3FM Award-winnaar en bekende Nederlandse singer/songwriter Ed Struijlaart. Het concert is geheel kosteloos, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ed Struijlaart is genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. Ook heeft hij sinds 2016 eigen singles uitgebracht, waarmee hij vele prijzen gewonnen heeft. Sinds kort werkt  Ed Struijlaart samen met Hans Kraaij Jr. aan de nieuwe radiocommercials van Only for Men. Het huiskamerconcert vindt plaats  aan de  Herenstraat 177 in Voorburg. De aanvang van het concert is omstreeks 15:00 uur en er is gezorgd voor zowel een hapje als een drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via   www.onlyformen.nl/events/huiskamerconcert.html

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter